FC Wili e merr talentin Rrezart Hoxha

Wil, më 12 Korrik 2018

FC Wili, ekipi nga St.Galleni që garon në Challenge Ligen e Zvicrës, e ka angazhuar sulmuesin e talentuar, Rrezart Hoxhën, përcjellin RadioVala dhe Albsport.ch.

Nga viti 2010, njëzet vjeçari Hoxha ka luajtur në ekipin U21 të Luzernit.

Me FC Wilin, Rrezart Hoxha ka nënshkruar një Kontratë dyvjeçare, deri në Qershor të vitit 2020.

 

@Kasam Selimi @RadioVala @Albsport.ch

Foto: Footuro

744 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *