Shtatë basketbollistë shqiptarë luajnë në Ligat elitare të Zvicrës

Bernë, me 1 Dhjetor 2017 Basketbolli si Sport është shumë pak i popullarizuar te shqiptarët, sidomos këtu në Zvicër. Megjithatë nga kërkimet tona del se në Zvicër ka edhe basketbollistë shqiptarë të cilët luajnë nga Liga më e mirë e vendit e deri kategorinë U17, mesiguri edhe në kategoritë më të reja, siç është Florian

Continue Reading →

213 total views, 1 views today

Biletat për ndeshjet sportive tani mundi siguroni te Kompania, Jamatu.com

Cyrih, me 9 Shtator 2017 JAMATU FLET SHQIP Njoftohen të gjitha klubet SOPRTIVE , Futboll, Basketboll,etj që veprojnë në Republikën e Shqipërisë, Republikën e Kosovës, Republikën e Maqedonisë, konfederatën e Zvicrës si dhe të gjitha vendet Europiane, apo kudo nëpër botë, që tani keni mundësi që biletat dhe kalendarët e ndeshjeve ti postoni në faqet

Continue Reading →

567 total views, 1 views today

Shqiptari nga Tetova Enis Rexhepi për herë të parë shpallet Kampion i Zvicrës në Bodybuildung Natyral

Zug, me 23 Tetor 2016 Enis Rexhepi është shpallur Kampion i Zvicrës në Bodybuilding, transmetojnë ekskluzivisht Albsport.ch dhe RadioVala.com Në mbrëmjen e së Shtunës në Kampionatin e Zvicrës të mbajtur në Kanton Zug, djaloshi nga Tetova u bë Kampion në Bodybuilding Natyral. Suksesi i dytë i mbrëmjes për Enis Rexhepin ishte fitorja e trofeut Most

Continue Reading →

839 total views, 1 views today

​Florian Emini ndër basketbollistët e rrallë shqiptar në Zvicër, Kosovës po i rritet një talent (Video)

Biel/Bienne, me 20 Shtator 2016 Sportistët talent shqiptarë rriten nëpër Europë. Me qindra e qindra sportistë shqiptarë, pjesa më e madhe futbollistë po zhvillohen profesionalisht në karrierë kryesisht në Zvicër, ku edhe shqiptarët janë në numër më të madh të emigruar. Por, nuk janë vetëm futbollistë, ka edhe në sportet tjera talent, siç janë Boksi,

Continue Reading →

1,030 total views, 8 views today