(Video) Sporti Shqiptar në Zvicër, i ftuar Ish karateisti i përfaqësuese së Zvicrës, Shqiprim Salihu

Grenchen SO, me 13 Janar 2019   Ish karateisti i përfaqësueses së Zvicrës, Shqiprim Salihu, ishte i ftuar në emisionin e 5-të Sporti Shqiptar në Zvicër në Syri TV, që drejtohet nga gazetari Kasam Selimi. Salihu është 7-të herë Kampion i Zvicrës në garat individuale dhe grupore, 3 herë fitues i Grand Slam-eve në Zvicër.

Continue Reading →

4,083 total views, 1 views today

(Video) Milaim Rama në Sportin Shqiptar në Zvicër

Emisioni i dytë Sporti Shqiptar në Zvicër iu kushtua, ish futbollistit të parë shqiptar në Kombëtaren e Zvicrës, Milaim Ramas. Milaimi është pjesës e historisë në sportin e Zvicrës, por edhe në sportin shqiptar në Zvicër. Mialim Rama me futboll ka nisur të luaje shumë vonë, në moshën 18-të vjeçare, por sukseset dhe arritjet e

Continue Reading →

5,500 total views, 1 views today

(Video) Sporti Shqiptar në Zvicër kushtuar humanizmit të klubeve shqiptare për termetin në Shqipëri

Emisioni i parë i’u kushtua humanizmit të klubeve shqiptare në Zvicër, pas tërmetit të 26-të Nëntorit në Shqipëri. Si, sa dhe në çfarë formash e ndihmuan klubet shqiptare Shqipërinë? Çfarë përvoje kanë klubet për të organizuar aksione humanitare? Këtyre pyetjeve do t’u përgjigjen mysafirët e emisionit tim të parë, Baca Skënder Halili nga FC Prishtina

Continue Reading →

5,369 total views, 1 views today