Agron Azemi do ta udhëheq Klubin e Motoristëve Plisat në Zvicër

St.Margareten SG, me 27 Janar 2018 Klubi i Motoristëve Plisat në Zvicër kanë mbajtur mbledhjen vjetore ku është zgjedhur edhe kryesia e re, përcjellin RadioVala dhe Albsport.ch. “Pas një periudhe 13 vjeçare presidenti Bekim Dalipi është tërhequr nga posti i presidentit. Gjithashtu dhe Arkëtari, Imri Idrizi dhe sekretari Durim Kapedani bashke me ndihmësit, Bekim Govorin,

Continue Reading →

2,524 total views, no views today