Hokeisti Alban Rexha transferohet në Ligën e Dytë të Zvicrës

Olten, me 8 Janar 2018 Hokeisti shqiptar Alban Rexha nga ekipi EHC Chur Capricorns nga MySports League është transferuar në ekipin e Swisss Ligës së Zvicrës në Hokej, EHC Olten, përcjellin RadioVala Albsport.ch. Nga Sezoni 2018/19, sulmuesi Alban Rexha do ti bashkohet EHC Oltenit dhe ka nënshkruar Kontratë njëvjeçare me mundësi për ta vazhduar. “Alban

Continue Reading →

438 total views, 2 views today