Referi shqiptar Bekim Zogaj do ta ndan drejtësinë në derbin e 249 të Cyrihut

Cyrih, me 24 Shkurt 2018 Referi shqiptar, Bekim Zogaj do të jetë ndihmësi i parë i referit, Sandro Schärer në derbin e 249 të qytetit të Cyrihut, midis FC Grashoppersit dhe FC Zürichut, përcjellin RadioVala dhe Albsport.ch. Derbi zhvillohet të dielën me 25 Shkurt 2018, në ora 16:00. @Kasam Selimi @RadioVala @Albsport.ch Foto:SRF 449 total views,

Continue Reading →

449 total views, 0 views today

Eksperienca e radhës e referit shqiptar Bekim Zogaj në futbollin Ndërkombëtar

Porto, me 20 Shkurt 2018 Referi i vetëm shqiptar në Zvicër me Licencë të FIFA-s, Bekim Zogaj ka udhëtuar drejt Portugalisë për të fituar eksperiencën e re në ndeshjet ndërkombëtare të futbollit. Nesër në mesditë, do të jetë ndihmësi në ndeshjen e Ligës së Kampionëve për të rinj, midis FC Portos dhe FC Salzburgut, përcjellin

Continue Reading →

1,200 total views, 0 views today