Categories Archives: Boks

Nuri Seferi rikthehet në Ring me 22 Dhjetor

Bern, me 15 Nëntor 2017 Boksier Nuri Seferi pritet ta zhvilloje ndeshjen e fundit të vitit 2017, me 22 Dhjetor, përcjellin Radio Vala dhe Albsport.ch. Në publikimin e fundit në Faqen e tij në Facebook, me fotografi nga Stërvitja në Klubin e tij n

READ MORE