Njihuni me suksesin historik të Vëllezërve Marjakaj, Bodybillderë në Zvicër (Foto)

St. Gallen, me 13 Janar 2018 Viti 2017 ka qenë i mbarë dhe i jashtëzakonshëm me arritjet në karrierë për Vëllezërit Valentin dhe Majkëll Marjakaj, të cilët aktualisht në sportin e Bodybulldingut përveç në trojet shqiptare, në Zvicër të suksesshëm janë edhe në rang Botëror. Ben Marjakaj, Menaxher i Valentinit dhe Majkëllit në prononcimin Ekskluziv

Continue Reading →

775 total views, no views today