(Video) Milaim Rama në Sportin Shqiptar në Zvicër

Emisioni i dytë Sporti Shqiptar në Zvicër iu kushtua, ish futbollistit të parë shqiptar në Kombëtaren e Zvicrës, Milaim Ramas.

Milaimi është pjesës e historisë në sportin e Zvicrës, por edhe në sportin shqiptar në Zvicër.

Mialim Rama me futboll ka nisur të luaje shumë vonë, në moshën 18-të vjeçare, por sukseset dhe arritjet e tij, janë mbresëlenëse. Ai është futbollisti me më shumë gola në klubin zviceran, FC Thun.

@Kasam Selimi

@Sporti Shqiptar në Zvicër

@SYRI.TV

@radiovala.com

@albsport.ch

5,500 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *