Egzon Maliqaj e bën të ditur datën për ndeshjen e radhës në boksin Profesional

Gebenstorf/AG, më 15 Korrik 2018

Me 15-të Shtator 2018, Egzon Maliqaj do ta zhvillon ndeshjen e 3-të në boksin Profesional, përcjellin RadioVala dhe Albsport.ch.

“Më 15 Shtator, unë do të bëj luftën time të tretë profesionale te boksit në Gebenstorf. Rezervoni datën?”, shkruan Maliqaj.

Ndeshja do të luhet më Gebenstorf të Aaraut në Zvicër, vendin edhe ku jeton boksiei nga Kosova.

Egzon Maliqaj, në boksin Profesional debutoi në Prill të ketij viti, ku u ndesh me bullgarin, Zdravko Popov, ndeshje që u mbyll me barazim. Ndërkaq, ndeshjen e dytë e zhvilloi me 26 Maj kundër gjeorgjianit, Levan Ulikhaniani.

@Kasam Selimi @RadioVala @Albsport.ch

1,959 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *