Egzon Maliqaj edhe dhjetë ditë bën hapin e parë në ringun e Boksit Profesional

Gebenstorf, me 28 Mars 2018

Me 7 Prill 2018, Egzon Maliqaj do të bëj hapin e parë në Boksin Profesional, përcjellin RadioVala dhe Albsport.ch.

“Edhe 10 ditë deri ne debutimin tim ne Boksin Profesional”, shkruan Maliqaj.

@Kasam Selimi @RadioVala @Albsport.ch

2,130 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *