Për shkak të borës, ndërpritet ndeshja FC Dardania Basel – FC Laufen (Video)

Basel, me 17 Mars 2018

Reshjet e borës që e kanë përfshi Zvicrën, sidomos pjesën Veripërendimore ka qenë shkak i ndërprerjes së ndeshjes së parë të sezonit pranveror të FC Dardanisë së Baselit me FC Laufenin, përcjellin RadioVala dhe Albsport.ch

“Loja u ndërpre në minuten e 26 për shkak motit me borë, ekipi ynë ishte në epërsi 1:0 me golin e Naser Morines. Loja është shtyrë për ditët në vijim, do ju informojmë me kohë. Ju kërkojmë falje shikueseve të shumtë që ishin në Stadium”, njoftojnë nga ekipi i FC Dardanisë së Baselit.

@Kasam Selimi @RadioVala @Albsport.ch

919 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *