Sefer Seferi regjistron fitoren e 23-të në Karrierë

Vjenë, me 16 Mars 2018

Sefer Seferi ka regjistruar fitoren e 23-të në Karrierë në boksin Profesional, përcjellin RadioVala dhe Albsport.ch.

Kundërshtari i Seferit në Vjenë ishte hungarezi Laszlo Hubert.

K.S @RadioVala @Albsport.ch

416 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *