Dardan Maksutaj me Futsal Minervan e fitojnë Kupën e Zvicrës së Mesme

Bern, me 28 Janar 2018

Dardan Maksutaj me Klubin e Futsal Minervas e kanë fituar Trofenë e parë në vitin 2018, përcjellin RadioVala dhe Albsport.ch.

Futsal Minerva pas ekzkekutimit të penalltive e ka fituar Kupën e Zvicrës së Mesme.

Në finale Minerva ka luajtur me Mobulu Futsal Uni Bern. Rezultati në kohën shtesë ka qenë 4:4.

Për Minervan ka luajtur edhe futbollsti shqiotar, Dardan Maksutaj.

@Kasam Selimi @RadioVala @Albsport.ch

786 total views, 0 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *