Juniorët F e FC Prishtinës së Bernit të dytët në Turne, Sahiti golashënuesi më i mirë

Bern, me 20 Janar 2018

Juniorët F të ekipit shqitar, FC Prishtinës së Bernit e kanë fituar vendin e dytë në Turneun në Futboll në Sallë të mbajtur në Niederwange, përcjellin Albsport.ch dhe RadioVala.com.

Nga pesë ndeshje, FC Prishtina katër i ka fituar dhe një e ka humbur. Ekii udhëhiqet nga trajneri Kushtrim Falziu. Më shumti gola në Turne i ka shënuar Bleon Sahiti, gjithsesjtë 12 gola.

Në Turne, kanë marr pjesë ekipet e Juniorëve të moshës 7-8 vjet të FC Wylerit, FC Laupenit dhe Larchenfeldit.

@Kasam Selimi @Albsport.ch @RadioVala.com

327 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *