Dardan Maksutaj edhe dy gola në llogarinë e Futsal Minervas

Fribourg, me 7 Janar 2018

Futsal Team Fribourg Old Fox është mundur nga Futsal Minerva me rezultat 0 : 11, ku luajnë edhe dy futbollistët shqiptarë, Dardan Maksutaj dhe Durim Racaj.

Dardan Maksutaj kanë shënuar dy gola për kryeqytetasit, në minutën e 9 dhe 40-të. Me dy golat e fundit, Maksutaj ka shkuar në 12 gola të shënuara në sezonin vijues.

@Kasam Selimi @RadioVala @Albsport.ch

1,191 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *