Nga Tribuna ndeshja FC Kosova Cyrih – FC Rapperswil-Jona

Cyrih, me 16 Shtator 2017
Po Ju sjellim disa fotografi të bëra nga Gazetari i Radio Valës dhe Albsport.ch, Kasam Selimi, nga Tribuna e Stadiumit Untoground, nga ndeshja e Kupës së Zvicrës, midis FC Kosova dhe FC Rapperswil-Jona. Këtë takim e ndoqën rreth 1000 dashamirë të futbollit.

450 total views, 0 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *