​Tre pikë të reja për FC Diasporën, fiton si mysafir 0:3

Delemont, me 11 Tetor 2016

FC Diaspora e Delemontit ka marr një tre pikësh të pastër në udhëtimin ndaj FC Bevilard-Malleray, 0:3.

Muja, Hamza dhe Bexheti janë autorët e golave për FC Diasporën.

Ishte fitorja e katërt në sezon për FC Diasporën e cila garon në Ligën e 3-të Bern/Jura.

K.Selimi /Albsport.ch

730 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *