Karateisti Bujar Sejdijaj siguron Kualifikim për në Kampionatin e Zvicrës (Video)

Karateisti Bujar Sejdijaj siguron Kualifikim për në Kampionatin e Zvicrës (Video)
  • in

Neuchatel/Neunburg, me 17 Shtator 2016

Vendi i dytë i fituar në garat Kualifikuese të 3. Swissleague në Karate, të mbajtura në Neuchatel-Neuenburg ditë më parë, i kanë siguruar kualifikim për në Kampionatin e Zvicrës, karateistit shqiptar Bujar Sejdijaj, njofton Albsport.ch.

“Jam shumë i kënaqur që pas një pauze prej një vite e gjysmë për shkak lëndimi, rikthehem me fitore. Jam edhe më i lumtur që pas kësaj gare jam kualifikuar në Kampionatin Zvicrës në Karate”, tha për Albsport.ch, karateisti Bujar Sejdijaj.

Bujar Sejdijaj i ka mbushur 21 vjet dhe tani mund të garoj vetëm në Kategorinë e Seniorëve. Sejdijaj anëtarë në Klubin e Karatesë “Shuyukan Karate Dojo Rüti”

K.Selimi /Albsport.ch

23_09_2016_bujar_sejdijaj_karate_2

15,489 total views, 10 views today

Attachment

kadmin

Kasam Selimi është Gazetar Profesional, i Diplomuar në Universitetin e Tetovës në Degën e Gazetarisë dhe në Institutin e Mediave të Maqedonisë.

Është Anëtar i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë SHGM. Gjithashtu është edhe Anëtar i Federatës Ndërkombëtare të Gazetarëve (IFJ).
Është i Regjistruar edhe i pranuar si përfaqësues sportiv nga Federata Evropiane e Futbollit UEFA, (F.A.ME) platform.

Kasam Selimi është Ideator dhe Themelues i Dritares së parë Informative në gjuhën Shqipe në Gostivar RADIO VALA dhe Faqes së Parë Sportive Shqiptare në Zvicër, ALBSPOR.CH

Leave a Comment

(required)

(required)