Fillim i mirë për FC Diasporën e Delemontit në Ligën e 3-të Bern/Jura në Zvicër

Fillim i mirë për FC Diasporën e Delemontit Ligën e 3-të Bern/Jura në Zvicër

Delemont, me 19 Gusht 2016

FC Diaspora, Klubi i vetëm i futbollit në Kantonin Jura në Zvicër, ka debutuar me fitore edhe në Ligën e 3-të Rajonale, Bern/Jura. Djemtë e Diasporës kanë fituar 0:2 në terrenin e FC Courfaivre.

Tobler ka shënuar dy golat për FC Diasporën.

FC Diaspora garon në Ligën e 3-të të Rajonit, Bern/Jura në Grupin e 7-të.

Sezonin 2015/16, FC Diaspora u ngrit në Ligën e 3-të Regjionale Bern/Jura dhe e fitoi Kupën e Jurës.
K.Selimi /Albsport.ch

789 total views, 10 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *