Katër ekipe shqiptare do garojnë në Ligën e 2-të Ndër-rajonale (Interregional) në Zvicër, hidhet shorti për sezonin e ri

Bernë, me 29 Qershor 2016

Është hedhur shorti për sezonin e ri 2016/17 në Ligën e 2-të Ndër-rajonale (Interregional) të Zvicrës, ku këtë vit do të garojnë edhe katër ekipe shqiptare, FC Kosova Cyrih, FC Prishtina Bern, FC Iliria Solothurn dhe FC Dardania Luassane.

FC Dardania e Lozanës do të garoje në Grupin e 2-të, FC Prishtina e Bern në Grupin e 3-të, FC Iliria Solothurn në Grupin e 5-të dhe FC Kosova Zürich në Grupin e 6-të. Gjashtë Grupet kanë nga 14 ekipe.

K.S /Albsport.ch/Radio Vala

825 total views, 5 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *