Shqipëria – Zvicra do të zhvillohet me 11 Qershor

Bernë, me 23 Maj 2016-
Ndeshja e madhe midis kombëtareve të Shqipërisë dhe Zvicrës, do të zhvillohet me 11 Maj 2016, në Lens me fillim në ora 15:00. Për të dyja kombëtaret kjo do të jetë ndeshje e parë e Kampionatit Evropian FRANCË 2016. Për Shqipërinë gjithashtu do të jetë edhe ndeshja debutuese në një Kampionat ndërkombëtar. /Albsport.ch

916 total views, 5 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *