Arnold Gjergjaj: Do të jap çdo gjë, si në luftat 29 te mëparshme

Londër, me 21 Maj 2016

Ready for rumble!!!

Arnold THE COBRA Gjergjaj (Kosovo / CH)
vs
David HAYEMAKER Haye (England)

Sonte unë do të ngrihem kundër David Haye në Ring. Një gjë është e sigurt, do të jap çdo gjë, si në luftat 29 te mëparshme. Jam i përgatitur mirë dhe shumë i motivuar. Unë gezohem me mbështetjen tuaj këtu në Londër, në Kosovë/ Shqiperi, në Zvicër dhe në mbarë botën.
Unë do te fitoj kete lufte!!

Arnold THE COBRA Gjergjaj / Arnold Boxfit 4133

 

/Albsport.ch

885 total views, 5 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *