Ekskluzive, Nuri Seferi të shtunën kundër serbit Dusan Krstin

Olten, me 20 Maj 2016

Kundërshtari i boksierit shqiptar Nuri Seferi nuk do të jetë bullgari Marinchev, por është boksier serb Dusan Krstin, transmeton ekskluzivisht Radio Vala dhe Albsport.ch.

Pas matjeve zyrtare në prononcimin ekskluziv për RadioVala dhe Albsport.ch, tha se edhe pse është diçka e pa zakont, theksoi se është i përgatitur dhe nuk është i shqetësuar fare se kush do të jetë kundërshtari.

K.Selimi /Albsport.ch

388 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *